• :

Засуджено безхатченка, який зґвалтував літню жінку

Просмотров: 812 26.09.2017

 

Вироком Лубенського міськрайонного суду Полтавської області від 06.09.2017 засуджено безхатченка, який у квітні цього року на території Лубенського району зґвалтував літню жінку.

 

Судом встановлено, що вночі 09.04.2017 він прибув до господарства потерпілої та, представившись товаришем її сина, попросив переночувати до ранку. Жінка пожаліла, добровільно впустила його до будинку, пригостила їжею та напоями, надала місце для сну. Пізніше, коли господиня лягла відпочивати, чоловік, не дивлячись на добре до себе відношення, вдарив потерпілу та погрожуючи застосуванням фізичного насильства, зґвалтував жінку та задовольнив статеву пристрасть неприродним способом.

 

Коли ґвалтівник заснув, жінка зразу ж викликала поліцію. При освідуванні у нього виявили алкогольне та наркотичне сп’яніння. Незадовго до завершення досудового розслідування потерпіла померла. Судом зроблено висновок, що вона стала жертвою статевих злочинів, які за своєю суттю є особливо принизливими, породжують відчуття сорому, безпорадності, страху та призвели до глибокої депресії. Як було встановлено, цей чоловік у минулому вже вчиняв статеві злочини по відношенню до особи похилого віку, за що був раніше засуджений.

 

На даний час місцевою прокуратурою готується апеляційна скарга на вирок суду у зв’язку з м’якістю призначеного покарання.

 

 

Прокурор Лубенської

місцевої прокуратури                                                                         Пістун К.О.



Отзывы

comments powered by Disqus