• :

За напад з метою заволодіння чужим майном мешканця с. Березова Рудка засуджено до 5 років позбавлення волі

Просмотров: 629 26.09.2017

За напад з метою заволодіння чужим майном,  поєднаний з насильством  мешканця  с. Березова Рудка, Пирятинського району,  Полтавської  області засуджено до 5 років позбавлення волі

 

Взимку 2017 року мешканець с. Березова Рудка, Пирятинського району, Полтавської області раніше судимий за крадіжку майна та незаконне заволодіння транспортним засобом, відпочиваючи в одному з кафе в м. Пирятин  побачив  незнайомця, який проходячи повз нього розмовляв по мобільному телефону. Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, він наздогнав його та наніс один удар правою рукою, зігнутою в кулак у ліву частину підборіддя, один удар ногою в ніс та один удар по голові, завдавши тілесні ушкодження у вигляді пара орбітальних гематом обличчя, які відносяться до легкого ступеню тілесних ушкоджень, що спричинили короткотривалий розлад здоров'я. Продовжуючи злочинну діяльність,  заволодів грошовими коштами в сумі 50 грн., карткою для виплат «ПриватБанк» та мобільним телефоном. Погрожуючи побиттям, змусив потерпілого повідомити залишок коштів на картці для виплат, пін код до неї та код розблокування мобільного телефону.  Після цього, дізнавшись, що вдома у потерпілого є матеріальні цінності, змусив останнього сісти в таксі та назвати адресу проживання, але приїхавши за вказаною адресою змушений був втекти, оскільки потерпілий повідомив про дії злочинця водієві таксі.

 

В ході досудового розслідування чоловік повністю визнав свою вину, пояснивши, що вказані незаконні дії були викликані станом алкогольного сп'яніння та скрутним матеріальним становищем через відсутність постійного джерела до існування.

 

Під час судового розгляду за вчинений злочин, Гребінківським районним судом  Полтавської області  чоловіка було засуджено до 5 років позбавлення волі.

 

 

Прокурор Пирятинського відділу

Лубенської місцевої прокуратури                                                    М. Ярмак



Отзывы

comments powered by Disqus